Resultaten voor test depressie

   
 
test depressie
 
Depressie test Test online of je mogelijk depressief bent.
Tips hoe zelf om te gaan met een depressie. Online zelfhulp bij een depressie. Hoe kan ik geholpen worden? Home Problemen Depressie Depressie test. Ben je al weken neerslachtig en heb je het vermoeden dat je een depressie hebt? Doe dan de depressie test.
Depressie Steunpunt Zelftest.
De doelgroep is volwassenen van 18 tot 65 jaar. Met deze test kunt u in ongeveer vier minuten een aanwijzing krijgen over in welke mate u depressief bent. Depressieve gevoelens hebben, is overigens niet hetzelfde als aan een depressie lijden.
Psychologische zelftests.
Doe de test. Depressie 21 vragen 3 minuten. We hebben allemaal wel eens een periode waarin we niet zo lekker in ons vel zitten, maar als zo'n' periode te lang duurt kan er sprake zijn van een depressie. Doe de test.
Depressietest MIND blue.
Deze Depressie Zelftest kan u helpen bij het inschatten van de ernst van de depressieve klachten. De test bestaat uit tien uitspraken. Wilt u bij elke uitspraak het antwoord selecteren dat het beste aangeeft hoe u zich de afgelopen 7 dagen voelde?
Depressie zelftest.
Deze depressie zelftest helpt u bij het inschatten van de ernst van depressieve klachten. De vragen in deze test gaan over hoe u zich de afgelopen week voelde. Wilt u het antwoord aankruisen, dat het beste aangeeft hoe u zich voelde.
Zelftest GGZ Groep Diagnostiek en Behandeling.
Bel: 0800 GGZ Groep. Zelftest Depressie Test Jezelf. Iedereen heeft zich weleens somber gevoeld. De zin om dingen te doen, is dan weg. Vaak is dit na een paar dagen weer voorbij. Wanneer deze sombere stemming langer dan twee weken aanhoudt, is er mogelijk sprake van een depressie.
Zelftest symptomen depressie Healthylives.nl.
Zelftest symptomen depressie. Woensdag 24 Sep 2008. Test hier of je last hebt van een tijdelijke depressie bui of een echte depressie. Test om te zien of meerdere symptomen hebt van een depressie. Het is maar weinig mensen gegund om altijd vrolijk te zijn.
Depressie-test gezondheid.be.
dossier Angsten en fobie├źn, pick your own. nieuws 1 op de 4 werknemers in burn-out staat in contact met moeilijke mensen. tips Verslikken: het Heimlich maneuver kan uw leven redden. testen Postnatale depressie test. door andre, 31 January 2013 om 1810.:

Contacteer ons