Op zoek naar stress?

   
 
stress
 
Stress Securex.
Spanningsklachten: stress, emoties, gezondheid, prestatie. Elke KPI uit het onderzoek krijgt een unieke plaats op het impactdiagram. Zo komt u te weten welke stressoren en energiebronnen de grootste invloed hebben op stress bij uw werknemers, zodat u een gericht actieplan opstelt.
Leerlingen kampen massaal met stress VTM NIEUWS.
Hoe hoger de graad, hoe meer stress. Waar in de eerste graad één op de vier leerlingen 272, procent aangeeft veel of heel veel stress te hebben, is dat in de derde graad al meer dan de helft 559, procent.
Hoe omgaan met Stress? HZIV.
Soms worden we immers geconfronteerd met positieve stress die er voor zorgt dat we gemotiveerd kunnen presteren. Het gaat hier om een tijdelijke stresstoestand die automatisch verdwijnt wanneer de factor die ons stress bezorgde wordt weggenomen. Wanneer stress ons echter belet om normaal te functioneren is er sprake van negatieve stress.
Stress CM.
Leren haalbare doelen stellen, het goed leren inschatten van de eigen mogelijkheden, vaardigheden leren om doelen bij te sturen, leren aanspreken van sociale steun en leren omgaan met eigen stressreacties zijn aangrijpingspunten om stress voor zichzelf te leren voorkomen en beheersen.
Onderzoek wijst uit: grote meerderheid kinderen heeft stress. Gazet van Antwerpen.
De peiling werd uitgevoerd in de aanloop naar het Scholierencongres 2017 Naar een school zonder stress. Toetsen en examen zijn de grootste oorzaken van stress bij jongeren: meer dan 4 op 5 scholieren ervaart daar stress door. Meer dan een derde ervaart thuis stress.
Opgepast: stress is besmettelijk Gezondheid Knack.be.
358 Keer gedeeld. Opgepast: stress is besmettelijk. 08/05/14 om 1038: Bijgewerkt om 1038.: Niet alleen een hachelijke situatie levert stress op, ook empatische stress bestaat. Stress is namelijk overdraagbaar: simpelweg kijken naar iemand in een stressvolle situatie, kan stress opleveren.
Alle artikels over stress" Knack.be.
Wat onthouden we van mensen zonder stress op deze wereld? Welke levenslessen kunnen we leren uit een burn-out? En hoe ga je om met mensen die het maar aanstellerij vinden? Stress en burn-out brengen heel wat vragen met zich mee.
Verschil stress en burn-out? Mijn Kwartier.
Stress meer stress veel stress te veel stress burn-out. Je ziet in de figuur dat stress eigenlijk een voorloper is van burn-out, het kleine, onschuldige broertje. Als stress zich opstapelt, kan dit na een tijdje leiden tot burn-out. Een burn-out ontstaat dus niet zonder het hebben van stress, maar andersom kan stress wel voorkomen zonder uit te lopen naar een burn-out.

Contacteer ons