Resultaten voor bipolaire depressie

   
 
bipolaire depressie
 
Bipolaire stoornis Wikipedia.
Cyclothyme stoornis: er treedt een reeks hypomane episoden op, onderbroken door episoden van lichtere depressie en uitputting. Verder wordt in het handboek ook nog melding gemaakt van een restgroep: bipolaire stoornis niet anderszins omschreven. Hieronder vallen stoornissen die wel kenmerken van een bipolaire stoornis hebben, maar niet onder de bovenstaande ziektebeelden vallen.
Symptomen bipolaire stoornis Lentis.
Symptomen bipolaire stoornis. Een bipolaire stoornis kent veel verschillende symptomen, omdat deze stemmingsstoornis twee polen heeft. Bij een manische periode overheersen kenmerken als uitgelatenheid en opgewonden zijn, terwijl bij een depressie een gevoel van somberheid sterk aanwezig is. Diagnose bipolaire stoornis.
Bipolaire stoornis.
A t/m Z overzicht Psychose Depressie Burn-out Borderline Manisch-depressieve stoornis Angststoornissen Stress, overspannenheid, burn-out ADHD Postpartum depressie Herfstdepressie Autisme Schizofrenie Bipolaire stoornis Mindfulness Werkstress Gebrek aan zelfvertrouwen Narcisme Meer. U bevindt zich hier: Home Bipolaire stoornis. Hoge pieken, diepe dalen.
Bipolaire stemmingsstoornis of manisch-depressief-syndroom gezondheid.be.
Episoden van manie en depressie kunnen een risico zijn voor de foetus. De bipolaire stoornis is deels erfelijk bepaald. De kans op een bipolaire stoornis van een kind van een ouder met een bipolaire stoornis ligt rond 10-20% tegen normaal 1-2% en zelfs op jongere leeftijd dan de.
depressie en bipolaire stoornis Universitair Psychiatrisch Centrum KU Leuven.
02 758 06 73. Anna is een afdeling voor observatie, diagnostiek en behandeling van volwassenen 18-65 jaar met therapieresistente depressie of bipolaire manisch-depressieve stoornis. Op deze open afdeling worden ook mensen met andere psychiatrische of psychologische problemen, zoals angst of psychose, behandeld.
Bipolaire stoornis manisch depressief Korrelatie.
U bevindt zich hier: Home / Onderwerpen / Depressie / Bipolaire stoornis manisch depressief. Bipolaire stoornis manisch depressief. Een manische depressie kenmerkt zich door sterk wisselende stemmingen en activiteit. Periodes van uiterste uitbundigheid en daadkracht manie wisselen af met periodes van diepe neerslachtigheid en inactiviteit depressie.
Ups Downs.
Kenmerken van depressie. Verdere mogelijke oorzaken. Mensen waarvan bekend is dat ze waarschijnlijk een bipolaire stoornis hadden of hebben. Definitie bipolaire stoornis. Een bipolaire stoornis is een stoornis die wordt gekenmerkt door wisselende stemmingen, dan weer manisch of hypomaan, dan weer depressief.
bipolaire stoornis cawdeterp.be.
Het toont zich in die getroffen zijn door episodische, opzettelijk oncontroleerbaar en extreme bipolaire tegenover bipolaire verlegging van de schijf, en het type van humor, dat veel verder gaat dan het normale niveau, afwisselend in de richting van een depressie of manie rijk.

Contacteer ons