Resultaten voor manisch depressief

   
 
manisch depressief
 
manisch-depressief vertaling Nederlands Engels.
Bipolaire stoornis manisch depressief Korrelatie.
U bevindt zich hier: Home / Onderwerpen / Depressie / Bipolaire stoornis manisch depressief. Bipolaire stoornis manisch depressief. Een manische depressie kenmerkt zich door sterk wisselende stemmingen en activiteit. Periodes van uiterste uitbundigheid en daadkracht manie wisselen af met periodes van diepe neerslachtigheid en inactiviteit depressie.
Gezondheidsgids: Manisch-depressieve psychose: cyclische stemmingsstoornissen met e-gezondheid.be Hersenen, Zenuwen, Geheugen, Geestesgesteldheid, Slaap e-gezondheid.be.
Wanneer gaat het te ver? sinds kort weten mijn partner en ik dat hij lijdt aan een bipolaire stoornis manisch depressief. Par cinderella 09/06/2013 13h31. Na een periode van meer dan 10 jaar vol depressies, ups en downs, therapie, geen therapie, kunnen.
Alcohol en bipolaire stoornis.
Bij een bipolaire stoornis kunnen er extreme stemmingswisselingen zijn, van manisch naar depressief. Vroeger sprak men daarom over de manisch-depressieve stoornis. Tussen de verschillende episodes in kan er sprake zijn van een normale stemming, of deze episodes kunnen elkaar net in snel tempo opvolgen.
Manisch Depressief.
Een gericht advies, een korte begeleiding of een psychotherapie kunnen u in de meeste gevallen van die manisch depressief symptomen afhelpen. Als er echt sprake is van een manisch depressief psychose raadpleegt u best een psychiater voor medicatie en eventueel een korte opname.
manisch depressief Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Silver is manisch depressief, net zoals mijn biologische moeder. Silver a un désordre bipolaire, comme ma mère biologique. Franks vrouw Jessie was manisch depressief. La femme de Frank, Jessie, était maniacodépressive. Nou, hij is manisch depressief. Klinisch depressief en half-katatonisch.
Manisch-depressief, wat houdt dit nu precies in? Mens en Gezondheid: Ziekten.
Maar het is ook erg moeilijk om het bij je zelf vast te stellen want wanneer de persoon manisch is voelt hij/zij zich goed en op het moment dat zo'n' persoon depressief is roept hij/zij vaak hulp in voor andere dingen zoals bijvoorbeeld geld problemen.
Bipolaire stoornis Geestelijk Gezond Vlaanderen.
Iemand met een manisch depressieve stoornis beleeft als het ware enorme pieken en dalen in zijn stemming. Tussenin kan hij gedurende een kortere of langere periode, tot wel tien jaar, een meer normale stemmig hebben. Net daardoor is de ziekte moeilijk te herkennen en ook erg onvoorspelbaar.

Contacteer ons