Resultaten voor depressie zelftest

   
 
depressie zelftest
 

De behandeling hiervan is anders dan bij uitsluitend depressies. Hoe zit het bij u? Hieronder volgt een korte zelftest die in een paar minuten een vermoeden van een bipolaire stoornis kan bevestigen of ontkrachten. Vragenlijst voor patiƫnten met depressies in de voorgeschiedenis.
Depressie Test.
Online Depressie Test. Voel jij je al langer dan twee weken somber en heb je verminderde interesse of plezier in het uitvoeren van bijna alle activiteiten? Doe dan deze online zelftest om te achterhalen of je last hebt van een depressie.
Postnatale depressie test gezondheid.be.
testen Postnatale depressie test. Lijd je aan een postnatale depressie? Naar schatting lijdt ongeveer 1 vrouw op 6 aan een postnatale depressie. Onderstaande test is niet bedoeld om een diagnose te stellen, maar kan je wel helpen om de soms tegenstrijdige gevoelens in de eerste paar weken na de bevalling op een rijtje te zetten.
Zelftest depressie GGZ Drenthe.
Maar dat is iets anders dan lijden aan de ziekte depressie. In Nederland lijden per jaar ongeveer 500.000 mensen aan een vorm van depressie. Hoe zit het bij u? Daar kunt u in een paar minuten achter komen door deze interactieve zelftest.
Depressie zelftest.
Deze depressie zelftest helpt u bij het inschatten van de ernst van depressieve klachten. De vragen in deze test gaan over hoe u zich de afgelopen week voelde. Wilt u het antwoord aankruisen, dat het beste aangeeft hoe u zich voelde.
Gezondheidsplein.nl Alles over gezondheid binnen handbereik.
Om de functionaliteiten van de website aan te kunnen bieden, om de werking van de website te kunnen verbeteren, en om advertenties te kunnen tonen die op je vermoedelijke interesses zijn afgestemd. Door op akkoord te klikken, ga je akkoord met het gebruik van deze cookies zoals omschreven in onze Privacy en cookieverklaring.
Mentaal Vitaal Home.
Psychologische zelftests.
De psybel zelftest adviseert of behandeling voor je psychische klachten wenselijk is. Doe de test. Trauma 14 vragen 2 minuten. Is je in het verleden iets ergs overkomen? Of ervaar je nog steeds gevolgen van wat er gebeurd is? Kom erachter en maak de test. Doe de test. Relatietest 14 vragen 2 minuten. Deze vragenlijst meet hoe jij je in jullie relatie voelt. Het gaat dus echt alleen over jouw beleving. Doe de test. Burnout 25 vragen 4 minuten. Het verraderlijke van burnout is dat je het vaak niet wilt of kunt onderkennen. Doe de test. Depressie 21 vragen 3 minuten.

Contacteer ons