Meer resultaten voor depressie test

   
 
depressie test
 
Psychologische zelftests.
Doe de test. Depressie 21 vragen 3 minuten. We hebben allemaal wel eens een periode waarin we niet zo lekker in ons vel zitten, maar als zo'n' periode te lang duurt kan er sprake zijn van een depressie. Doe de test.
Zelftest Depressie Vereniging.
Geeft de uitslag van de test aan dat je last hebt van een depressie of heb je al langer dan twee weken last van depressieve klachten en die klachten belemmeren je dagelijks functioneren, dan kun je het beste naar je huisarts gaan.
Depressie test Test online of je mogelijk depressief bent.
Tips hoe zelf om te gaan met een depressie. Online zelfhulp bij een depressie. Hoe kan ik geholpen worden? Home Problemen Depressie Depressie test. Ben je al weken neerslachtig en heb je het vermoeden dat je een depressie hebt? Doe dan de depressie test.
Depressie of burn out? Bekijk de symptomen en doe de test.
Daarnaast is het mogelijk aan de hand van een psychologische depressie test te bepalen of en in welke mate iemand depressief is. De DSM-IV-TR maakt de volgende onderverdeling van stemmingsstoornissen.: Depressieve stoornissen unipolaire depressie. Depressieve stoornis niet anders omschreven. Bipolaire I stoornis.
Depressie zelftest.
Deze depressie zelftest helpt u bij het inschatten van de ernst van depressieve klachten. De vragen in deze test gaan over hoe u zich de afgelopen week voelde. Wilt u het antwoord aankruisen, dat het beste aangeeft hoe u zich voelde.
Zelftest GGZ Groep Diagnostiek en Behandeling.
Bel: 0800 GGZ Groep. Zelftest Depressie Test Jezelf. Iedereen heeft zich weleens somber gevoeld. De zin om dingen te doen, is dan weg. Vaak is dit na een paar dagen weer voorbij. Wanneer deze sombere stemming langer dan twee weken aanhoudt, is er mogelijk sprake van een depressie.
Depressietest MIND blue.
Deze Depressie Zelftest kan u helpen bij het inschatten van de ernst van de depressieve klachten. De test bestaat uit tien uitspraken. Wilt u bij elke uitspraak het antwoord selecteren dat het beste aangeeft hoe u zich de afgelopen 7 dagen voelde?
Depressie-test gezondheid.be.
dossier Angsten en fobie├źn, pick your own. nieuws 1 op de 4 werknemers in burn-out staat in contact met moeilijke mensen. tips Verslikken: het Heimlich maneuver kan uw leven redden. testen Postnatale depressie test. door andre, 31 January 2013 om 1810.:

Contacteer ons