Meer resultaten voor ben ik depressief test

   
 
ben ik depressief test
 
Zelftest depressie GGZ Drenthe.
Hij geeft u geen definitief uitsluitsel, maar wel een goede aanwijzing of u aan depressie lijdt. Start de test. Hoe vaak kwam het de afgelopen twee weken voor, dat u zich somber, depressief of down voelde? Elke dag of bijna elke dag.
Depressie Test.
Deze test kan een indruk geven van de ernst van de depressieve klachten en van de soort depressie waar wellicht sprake van is. Invullen is geheel anoniem en je ontvangt direct de uitslag na het afronden van de test. LET OP: hoewel deze test zelfinzicht kan geven, is deze test nadrukkelijk niet bedoeld voor het stellen van een diagnose.
Zelftest Symptomendepressie.
Ben ik depressief? Depressief, wat is dat eigenlijk? Iedereen zit wel eens perioden niet lekker in zijn vel; je voelt je somber of hebt moeite om de taken van de dag uit te voeren. Maar wanneer ben je gewoon wat somber en wanneer is er sprake van een depressie? Met deze korte online depressie test kun je een eerste inschatting maken.
Zelftest angst en depressie 113Online zelfmoordpreventie.
Zelftest angst en depressie. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17. Ik voel me gespannen. Leave this field blank. Deze test bestaat uit 14 vragen over uitingen van angst en depressie.
Depressie test Test online of je mogelijk depressief bent.
Hoe kan ik geholpen worden? Home Problemen Depressie Depressie test. Ben je al weken neerslachtig en heb je het vermoeden dat je een depressie hebt? Doe dan de depressie test. De test geeft je een duidelijk beeld of je mogelijk depressief bent.
Depressietest MIND blue.
Deze Depressie Zelftest kan u helpen bij het inschatten van de ernst van de depressieve klachten. De test bestaat uit tien uitspraken. Wilt u bij elke uitspraak het antwoord selecteren dat het beste aangeeft hoe u zich de afgelopen 7 dagen voelde? Ik kan lachen en de leuke kant van de dingen inzien. Zoveel als ik altijd kon. Nu niet zoveel als anders. Zeker nu niet zoveel als anders. Ik kijk met plezier naar dingen uit. Zoals altijd of meer. Wat minder dan ik gewend was. Absoluut minder dan ik gewend was. Ik maak mijzelf onnodig verwijten als er iets fout gaat. Ja, heel vaak. Niet erg vaak. Ik ben bang of bezorgd zonder dat er een aanleiding is.
Ben jij depressief? Dokter Bosman. Ben jij depressief? Dokter Bosman.
No menu assigned! Ben jij depressief? Met deze korte zelftest kun je binnen 5 minuten ontdekken of je last hebt van klachten die op depressie kunnen duiden. Deze test is indicatief en kan nooit een professioneel consult vervangen. Probeer voor de tien vragen aan te geven in hoeverre ze op jou van toepassing zijn.
Mentaal Vitaal Home.

Contacteer ons