Zoeken naar bipolaire stoornis

   
 
bipolaire stoornis
 
Bipolaire stemmingsstoornis of manisch-depressief-syndroom gezondheid.be.
Behandeling van een bipolaire stoornis. Van een bipolaire stoornis kunt u niet genezen, maar de stoornis kan meestal wel vrij goed onder controle gehouden worden door medicijnen en/of psychotherapie. Het is belangrijk dat een bipolaire stoornis adequaat wordt behandeld en wordt opgevolgd.
Bipolaire stoornis Wikipedia.
De kans op deze stemmingsstoornis is bijvoorbeeld groter wanneer naaste familieleden ook aan de stoornis lijden. De kans dat kinderen van een ouder met de bipolaire stoornis zelf ook lijden aan de bipolaire stoornis is 20%. Als beide ouders de bipolaire stoornis hebben dan is de kans dat kinderen de stoornis ontwikkelen 50%.
Bipolaire stoornis.
Bipolaire stoornis komt wereldwijd voor bij meer dan 30 miljoen mensen en behoort tot de 20 belangrijkste oorzaken van invaliditeit. 2 Tot wel 2% van de Europeanen maakt tijdens zijn leven een bipolaire stoornis door, waarvan ongeveer de helft bipolaire stoornis type I ontwikkelt.
Bipolaire stoornis.
Een bipolaire stoornis uit zich voor het eerst tijdens of na de puberteit, meestal in de leeftijdscategorie van 15 tot 25 jaar. Men schat dat ongeveer 4% van de bevolking in min of meerdere mate last heeft van bipolaire stoornis.
Bipolaire stoornis Gezondheid en wetenschap.
Wat kun je zelf doen? Als mens met een bipolaire stoornis voel je een periode van euforie vaak aankomen. Je begint je steeds energieker te voelen, je hebt minder behoefte aan slaap en het algemene gevoel van opwinding neemt toe.
Hebt u last van een bipolaire stoornis? Drupal.
Typisch voor manisch-depressieve stoornissen is de afwisseling van periodes van euforie en depr. Bipolaire stoornis: praat erover Gepubliceerd op 03/05/2016 15h53. De bipolaire stoornis is een mentale chronische ziekte die een zware handicap kan vormen en sociale gevolgen heeft zowel binnen als buiten het familiale milieu.
Wat is het verschil tussen een bipolaire stoornis en borderline?
De diagnose stellen bij een bipolaire stoornis. Voor het vaststellen van een bipolaire stoornis, kan je geen beroep doen op laboratoriumonderzoeken of andere testen. Lees het volledig artikel. Psycho educatie, kan het beschouwd worden als een behandeling bij een bipolaire stoornis?
Goudeerlijk in debuutboek: zo voelt het om een bipolaire sto. Vilvoorde Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. Thomas Alberico ontmoet lezers op Boekenbeurs. Goudeerlijk in debuutboek: zo voelt het om een bipolaire stoornis te hebben. 05/11/2017 om 0600: door Dieter De Beus Print Corrigeer. Thomas Alberico signeerde op de boekenbeurs zijn debuut, een eerlijk verhaal over zijn bipolaire stoornis.

Contacteer ons